OKTATÁS

ARCHLine.XP programhoz

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

Egyéni, személyre szabott oktatás, segítségnyújtás, az ARCHLine.XP programhoz. 

Nem igazán rejtem el, hogy milyen programot használok, a 3D látványtervem elkészítéséhez. Több vissza jelzést kaptam arról, hogy miért nem Oktatom Online Privát segítségként. A legtöbb kérdés, amit feltesznek nekem, hogy-hogyan tudom elérni azt a minőséget fényhatásban és anyagok használatával, hogy életszerűek a látványterveim. Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy a 6 év miért is ne osszam meg azokkal a Lakberendezőkkel vagy Belsőépítészekkel akik ugyan ezt a programot használják, de valamilyen oknál fogva nehézségekbe ütköznek és van egy konkrét elképzelésük, de sajnos nem jönnek rá, hogy is lehetne kivitelezni a programba, ebben tudnék én segítséget adni.

RENDERELÉS   Amit tudni kell, én sem 5 perc alatt hozom létre a tökéletes képet. Nagyon sokan azt kérdezik tőlem hogyan állítottam be azt meg azt, nem akarok senkit sem kiábrándítani, de nem lehet általánosítani egy projektet sem, ahány projekt annyiféle anyag és objektum, amiket összhangba kell hozni a tökéletes fotórealisztikus kép megalkotásához. 

ONLINE OKTATÁS   A mai modern világba, többféle letőség van arra, hogy Online feltudjuk venni egymással a kapcsolatot úgy, hogy utazási költség és annak idejének megtakarításával a saját otthonuk kényelmében tudjuk beszerezni azokat a plusz információkat, amit egyéb oktató videón sem sikerül beszerezni.

KAPCSOLAT FELVÉTEL     Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem lépjen velem kapcsolatba e-mail vagy telefonon, további kérdésére szívesen válaszolok.

Köszönöm szépen a figyelmét!

Üdvözlettel: DÓKA BETTY